Pages

Ads 468x60px

Friday, 24 May 2013

Jatuh Cinta | SimplySiti


Hai, semua.. Assalamualaikum!!!
Semoga semuanya didalam kesihatan yang baik ya.. Wah, dah berusang sungguh blog saya tanpa mengupdate apa2 entri baru kat sini kan.. Fhuh2!! Buang sawang2 yang tersangkut kat dinding tu sat.. hehe.. 

Kunun2 muka jatuh cinta la tu.. hehe..
Entri kali ni sempoi2 sepoi2 bahasa je.. Rindu dah lama tak menjengah kat sini.. Tajuk pasal jatuh cinta plak kan.. Ok lah.. ni yang nak cite ni.. Sebelum ni, macam2 dah guna untuk muka, pixy la, avon la, bedak arab la tapi nak kata yang betul2 serasi dengan kulit tu tak dapat jumpa lagi.. Bedak Arab memang dah ok, tapi baru ni saya tak tahu la dapat yang macam mana pakai muka capuk2 tak sekata kat muka.. Nampak pelik bila tengok dekat2 tapi dulu ok je.. Saya plak jenis kalau pakai mekap tak suka tak nampak natural.. Sampai lah pada satu ketika, bila dok usha2 compact powder dekat guardian (tempat saya selalu beli barang kosmetik termasuk watson's), tiba2 rasa teringin nak pakai produk SIMPLYSITI jenama Malaysia keluaran Dato' Siti Nurhaliza.. Tengok jugak produk lain tapi rasa macam tak berkenan patah balik dekat produk SimplySiti, macam ada magnet menarik diri saya kearahnya.. Ala, macam orang jatuh cinta la kan tak nampak yang lain dah nampak yang tu je.. hehe.. Oh SimplySiti, I'm falling in love with you gituh.. 

PRODUK SIMPLYSITI















Keistimewaan yang saya dapat rasa sendiri bila pakai Compact Powder SimplySiti ni, sebab dia two way cake (powder & foundation), ikut warna kulit kita (ada pelbagai warna pilihan), tak bercapuk (comot), nampak natural, bedak dia sangat lembut dan boleh menggunakan air untuk kesan yang lebih sempurna.. Harganya pula berpatutan, tak mahal sangat tak murah sangat bertepatan dengan kualiti produknya.. Saya sebagai pelanggan SimplySiti merasa sangat puas hati.. cheewah.. :) Dah tu, yang bestnya siap dapat free gift 3 tester perfume Simplysiti pulak tu.. Ni yang buat jatuh cinta berkali2 nih.. hihi.. Rahsiaku Kini Milikmu!! 


Bedak kesukaan saya dan free gift minyak wangi SimplySiti (tester)

Eh, Dato' Siti dah buat website baru lah.. Jom terjah link ni - SimplySiti.com 
Terima kasih baca entri kali ini.. Ok.. Selamat Bercuti.. Happy weekend!! ;)


 

Kata-kata Semangat

"jika anda mahukan kejayaan, jgnlah meningglkn sorg drpd kamu berada didlm kegagalan.. biarlah kejayaan itu dikecapi dan dirasai bersama tnpe ada yg terkebelakang.."

"Tanpa keberanian, mimpi takkan bermakna."

"Kamu tidak dapat melangkah dengan baik dalam kehidupan kamu sampai kamu melupakan kegagalan kamu dan rasa sakit hati."
There was an error in this gadget

Kata-kata Hikmat

"Jika tidak mampu menjadi garam yang memasinkan ikan, jangan jadi lalat yang membusukkannya."

"Jika kita mampu meletakkan diri kita ditempat orang lain, saya yakin manusia tidak akan menzalimi sesama manusia lagi."

"Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu yang telah dilupakan."