Pages

Ads 468x60px

Tuesday, 27 November 2012

Gambar Majlis Persandingan Hairie Othman & Dalia Diyana Ruslan

Assalamualaikum..

Pada hari Sabtu 24 November 2012 lepas telah berlangsung satu majlis persandingan pelakon Hairie Othman & Dalia Diyana Ruslan di Dewan Serbaguna Sri Iskandar, Perak.. Sebenarnya, ini adalah majlis keluarga, Diyana Ruslan ni pangkat mak sedare fira.. hehe.. Jadi, fira pun ade jgk masa majlis persandingan berlangsung.. Awesome ok!!! ni fira kongsikan detik2 manis mereka berdua..


gamba berdua kat sebelah tu menyelit jgk!! hehe..
photo by: diarisatuhati.blogspot.com

photo by: diarisatuhati.blogspot.com

photo by: diarisatuhati.blogspot.com

photo by: diarisatuhati.blogspot.com

Pemilik blog ni nak jgk bergambo kat pelamin.. *fefeeling*
photo by: diarisatuhati.blogspot.com

Official Photographer untuk Majlis Persandingan Hairie Othman & Dalia Diyana Ruslan di Dewan Serbaguna Sri Iskandar ialah Momentlicious | Photography & Creative Services.. Terima kasih untuk foto yg menarik dan terbaik ini.. Sila klik link tersebut untuk sebarang info lebih lanjut.. Gambarnya di bawah ini: 













Terima kasih kerana sudi menjenguk ke blog ini.. :)

0 comments:

Post a Comment

spread love <3

 

Kata-kata Semangat

"jika anda mahukan kejayaan, jgnlah meningglkn sorg drpd kamu berada didlm kegagalan.. biarlah kejayaan itu dikecapi dan dirasai bersama tnpe ada yg terkebelakang.."

"Tanpa keberanian, mimpi takkan bermakna."

"Kamu tidak dapat melangkah dengan baik dalam kehidupan kamu sampai kamu melupakan kegagalan kamu dan rasa sakit hati."
There was an error in this gadget

Kata-kata Hikmat

"Jika tidak mampu menjadi garam yang memasinkan ikan, jangan jadi lalat yang membusukkannya."

"Jika kita mampu meletakkan diri kita ditempat orang lain, saya yakin manusia tidak akan menzalimi sesama manusia lagi."

"Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu yang telah dilupakan."